tirsdag den 2. december 2008

Det lackar mot jul.


Sådan siger man på svensk når vi nærmer os julen. Udtrykket henviser til det man gør når man forsegler julegaverne. Man trykker helt enkelt et mærke på , en slags plombering.---Må ikke åbnes før juleaften!!!

Nuvel.Det har været første advent og vi har været til Status Quo i Randers.Det var en dejlig koncert, men hold bøtte hvor er det træls når det nu for tiden bare går ud på at fylde sig med øl hele tiden. På et tidspunkt i koncerten, ville forsangeren sige noget i mikrofonen, men måtte give op for ingen lyttede alle bara bablede sammen.Da koncerten var slut flød det med papkartonger fra ølkrusene og ødelagte plastikølkrus og gulvet var helt klæbende til skoende--ulækkert.Men bortset fra det havde vi valgt at stille os ved lydteknikbordet for der er der den bedste lyd--belært af vores kære svigersøn som selv er lyd-teknikker,og jeg kan godt fortælle jer folks at benene,-ja hele kroppen gik på fru Jensen. jeg har stadig træningsømhed i mavemusklerne.

Ellers blev weekenden brugt til at hvile ud efter koncerten så i dag har jeg bare pyntet op til jul,og så lavet liste på hvor mange julekort der skal sendes i år.Det bliver nogle stykker,- nærmere bestemt 40 stk.!!!!!

Jeg lægger lige nogle flotte "skud" af QUO ind, samt en af deres bedste :

Ingen kommentarer: